Fem productes gràfics quotidians. Som dissenyadors i ens agrada amanyagar els projectes amb les mans. Ens exalta el paper, ens enamora el teixit i volem dir adeu als plàstics (si més no els que llancem als oceans!). No hi ha res més sublim que un traç fet a mà, però ens fascina crear sanefes deconstruïdament geomètriques i adorem les límpides formes vectorials. Procurem fabricar sempre a casa nostra de forma justa, solidària i sostenible en un món on ser coherent és gairebé un impossible.

L’atzar va voler que el somni del Manel Bonet de fundar una marca de productes turístics de disseny es creués amb l’afició del dissenyador Martí Abril per crear petits objectes conceptuals, «souvenirs experimentals» i icones gràfiques de Barcelona. Poc després, en David Torrents, dissenyador pluridisciplinari i artista urbà, es va afegir al projecte per aportar-hi la seva singular experiència en l’àmbit del disseny.

Aquests tres somniadors hem apostat des dels inicis per la qualitat i per la producció local i sostenible. Avui, i després de l’impacte de l’epidèmia del coronavirus, ens hem reinventat per tal d’oferir nous productes amb major valor afegit i utilitat social dirigits bàsicament al nostre públic autòcton.

Fer tirar endavant la nostra empresa malgrat la crisi, seguir donant feina als tallers i a les persones de casa nostra son puntals de la nostra nova aposta.

Flor de Barcelona és un projecte creat per Martí Abril, Manel Bonet i David Torrents amb la col·laboració de la Jacqueline Molnár com a alma matter del projecte «mascaretes».